INVESTIIE IMOBILIARA

OBTINE CEL MAI BUN RANDAMENT

INVESTESTE IN OTOPENI RESIDENCE

FINALIZARE FAZA 1 – AUGUST 2021

0

APARTAMENTE PREMIUM

0

APARTAMENTE DISPONIBILE

0

APARTAMENTE VANDUTE

0

APARTAMENTE REZERVATE

0

LOCURI DE PARCARE

Otopeni Residence este un complex imobiliar premium format din apartamente de foarte buna calitate, situat in nordul capitalei in orasul Otopeni cu acces din strada Maramures 24 si Oasului 36, avand in imediata vecinatate toate facilitatile importante unei familii moderne.

Complexul include 6 cladiri cu design modern avand regim de intaltime P+3E cu apartamente de doua si trei camere cu terasa sau gradina precum si apartamente studio in configuratii generoase. Locurile de parcare in numar de 170 sunt grupate in doua sectiuni, 140 pentru rezidenti si 30 pentru vizitatori. In cadrul ansamblului se regaseste un spatiu de joaca pentru copii precum si un spatiu comercial in care va functiona un mini market.

Cele sase corpuri de cladire sunt realizate din beton armat si zidarii din caramida Porotherm cu termosistem vata minerala semirigida de 10 cm. Compartimentarea interioara fiind realizata prin zid de caramida de 12 cm grosime cu tencuiala si glet. Imobilul beneficiaza de lift Schindler, spatii comune cu sistem de iluminare ambiental, receptie intrarare principala de 10 mp cu podea de marmura si tapet Porsche Design.

Finisajele interioare au fost alese pentru a oferi un aspect unitar si armonios fiind folosite cele mai bune sortimente de marmura, gresie, faianta si parchet de cea mai buna calitate, terasele circulabile sunt finisate cu gresie sau granit compozit.

Apartamentele au vedere catre est si vest, ferestrele cu tamplarie din PVC Veka cu sapte camere (profil 82mm) si au elemente de feronerie de cea mai buna calitate si geam cu elemente de sticla tripan.

Incalzirea este asigurata de centrale termice de apartament si sistem de incalzire in pardoseala. O grija deosebita a fost a acordata instalatiilor sanitare fiind alese si aici elemente de cea mai buna calitate, punand accent pe aspect si durabilitate. Baile sunt dotate cu obiecte sanitare marca Hansgrohe si tapet special pentru bai Porsche Design.

Grupurile sanitare sunt disponibile in doua versiuni, Standard si Custom. In varianta Custom beneficiarii isi pot alege elementele de design avand mai multe optiuni de a personaliza grupurile sanitare dupa propriile gusturi.

FACILITATI IMPORTANTE

APROAPE DE AEROPORT

ACCES RAPID DIN DN1

LOCURI DE PARCARE

CENTRE COMERCIALE

SCOLI SI GRADINITE

RESTAURANTE SI CAFENELE

INSTITUTII MEDICALE

PAZA SI ACCESS SECURIZAT

SPORT SI AGREMENT

APARTAMENTE DISPONIBILE 2 SI 3 CAMERE

GRUPURI

SANITARE

CUSTOM

DESIGN

CONTACT DEPARTAMENT VANZARI


Informatii si rezervari

+40755.075.535 si +40736.200.100 

Scrie-ne un email

vanzari@otopeni-residence.ro

Otopeni Residence 2021